Saturday, March 31, 2012

Sofea Nur Ramadhani 0 Month

***

Sofea ketika baru beberapa minit keluar dari perut ibunya
Sofea baru berusia 1 hari, dah pandai tengok kamera, siap tunjuk lidah lagi..

Sofea ketika berusia 5 hari, agak serious pandangannya

Sofea Nur Ramadhani adalah puteri sulung Alkisah yang lahir pada 11 Ogos 2011. Gambar gambar ini adalah koleksi dari camera handphone my wife. Baru hari ini Alkisah berkesempatan untuk edit & upload.

Korang boleh baca detik detik Alkisah di hospital @ Sofea Nur Ramadhani


***



10 comments:

Iklan Jawatan Kosong Terkini said...

Cute Baby..

kunjungan pertama dari CareerOn9..

JAWATAM KOSONG TERKINI

TQ for Admin...

Fazrol said...

8 ogis.. ingatkan sama dengan anak aku...
Tahun 2012.. he he he

Syazwan Che Deraman said...

Laaa..kau dah kahwin rupenya.
ada rupa kau doh.

selamat menjadi papa.

Elie Lily said...

alahai..so cutee! kem salam baby! hehe

Afiqa Dayana said...

comelnyaaaa ! geram ! hehehe congrats to both of you ! :)

Al Kisah said...

Fazrol:maaf kan saya fazrol, akceli sofea lahir 11 ogos, dan wife alkisah lahir 8 ogos..

Wan: like father like daughter.. napa nampak macam aku bujang ka?

elie: fea cakap walaikumsalam

afiqa: thanks fiqa..

Sufy said...

Subahanallah, tahniah.. smg jdi anak yg solehah :)

Al Kisah said...

sufy: thanks

cici tembikai said...

alolo comel . nak dekat setahun dah kan ? nnt buat birthday dia jemput lah semua blogger =p

Al Kisah said...

wah jemput semua blogger.. mau lari budget.. kalau blogger rapat boleh la..